Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı hakikat itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmellik olmalıdır.

Gayrı bir şgeri ise bapların bütün bütüne kemiksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın kapısı uygun zamanlarda kapanmayacak ve münhal şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise anında çatı sineinden emeksiz ve emniyetli kaçışın sağlamlanması midein gestaltlırlar. Meşru olarak da her binada bulunması zorunludur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik dumanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli düzlem oluşturur.

Sertifikasız yangın bapları da yönlü maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapları, binaların çıkış baplarından farklı olarak yangın sırasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu kapılar, yangın alarm sistemlerine entegre edilerek otomatik olarak kapanabilir yahut manuel olarak kapatılabilir.

karınin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere uygun, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili güzel uygulanarak montajlanmalıdır. 

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı çın kolayca oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Testler ve araştırmalar kötü ve toksik gazların trajik yangınlardaki ölümlerin asıl nedenleri olduğunu ortaya koymaktadır. Elektromanyetik salıtesviye ile çıplak kalan baplar toksik gazların ve esrarın intikalini engelleyecek derece hızlı kapanan sessiz baplardır. Bunlar, dumanı ve/yahut özge yanma sonucu oluşan maddeleri sezen elektronik dedektörler ile aktive edilmelidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle birlikte daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi nedeni konum kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde Yangın kapısı fiyatı bile tasarlanabilmektedir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara oranlı şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

1. Yangın bapsı standartlarına muvafık olmalı: Yangın kapısı satın allıkırken, ulusal ve uluslararası yangın emniyetliği standartlarını içinlayan bir ürün tercih edilmelidir.

Report this wiki page